En dag uden smørrebrød er en spildt dag

Kongen af smørrebrød

Restauratør Mikkel Boe Petersen, åbnede en Kong Volmer i Svendborg november 2020 i partnerskab med restauratør David Levy Nielsen som grundlagde Kong Volmer i Odense tilbage i 2008.

Mikkel har siden 2011 været køkkenchef og 1. Mand i Odense, nu kongen af smørrebrød på Sydfyn.

Selskabslokaler i hjertet af Svendborg

Få styr på omgivelserne til din fest. Rammerne er sat. Begivenheden mangler kun din kærlige hånd. For du ved vel allerede, hvad du vil have? Billedet, du har oppe i hovedet, kan blive til virkelighed. Og vi vil gerne hjælpe dig.

Centralt i Svendborg, inde i Møllergade, ligger vores restaurant. Den har de perfekte rammer for du og dit selskab. Vi er en frokostrestaurant, men om aftenen åbner vi op for fest og selskaber. Restauranten kan du derfor få helt for dig selv og op til 40 kuverter.

 

Menuen

Det er ikke kun smørrebrød, der står på menuen. Vi kan så meget andet. Og vi kan være så fleksible, som du ønsker. Ud over vores faste menukort, kan vi tilberede al den mad, du ønsker. Vores kokke er ikke begrænset, og det skal din aften heller ikke være.

Og lad os slå fast:

  • Dine gæster vil ikke gå sultne herfra.
  • Vi har en rigeligt til ganen – ingen vil gå tørstige herfra.

Det går stærkt
Med tiden tror vi på vi bliver et meget populært selskabslokale i Svendborg.  Vi håber vi får chancen for at vise, at Kong Volmer kan andet end smørrebrød.

Folk vælger vores lokaler, fordi det ligger så dejligt centralt. Omkring dig vil du have alt det, Svendborg har at byde på.

Få et uforpligtende tilbud
Det skader ikke at spørge. Fortæl os, hvordan du ønsker aftenen skal forløbe. Hvor mange i kommer og hvilke retter vi skal diske op med.

Lad os tage den derfra. Kontakt os enten på tlf. 61855000 eller svendborg@kongvolmer.com.