En dag uden smørrebrød er en spildt dag

Kongen af smørrebrød

Restauratør David Levy Nielsen, startede  Kong Volmer i Brandts Passage tilbage i 2008. Dengang var smørrebrød -og frokostrestauranter noget der “kun” fandtes i Kongens by København. Drømmen om at åbne sit eget sted og med sin livret smørrebrød som fokus gik i opfyldelse. Missionen var at få nyt liv i det klassiske smørrebrød – Væk med det som ikke passede smagsmæssigt og som folk pænt lod ligge tilbage på tallerken, salatbladet og alle de andre ligegyldige pynteting, og så noget mere kvalitet i det som det handlede om, bedre råvarer og mere kærlighed var og er stadig tilgangen til smørrebrødet. Smørrebrødshapsere som er smørrebrødet lavet i Tapasstørrelser kom også på kortet tilbage i 2008 – Perfekt til dem som ønsker at smage flere forskellige stykker at blot skal stille den lille sult…

Selskabslokaler i hjertet af Odense

Få styr på omgivelserne til din fest. Rammerne er sat. Begivenheden mangler kun din kærlige hånd. For du ved vel allerede, hvad du vil have? Billedet, du har oppe i hovedet, kan blive til virkelighed. Og vi vil gerne hjælpe dig.

Centralt i Odense, inde i Brandts Passage, ligger vores restaurant. Den har de perfekte rammer for du og dit selskab. Vi er en frokostrestaurant, men om aftenen åbner vi op for fest og selskaber. Restauranten kan du derfor få helt for dig selv. I nogle tilfælde åbner vi også dørene til vores selskabslokale på 1. sal, så i får jeres helt egen sal.

Det giver dig 2 muligheder:

  • Eget selskabslokale på 1. sal med op til 25 kuverter
  • Eller lej hele restauranten med op til 70 kuverter