Selskaber

Fester

En dag de sent vil glemme
Dagen nærmer sig. Alt det arbejde, du sidder med lige nu, kan virke uoverskueligt. Så mange muligheder. Hvor skal det holdes, hvem skal med og hvem skal ikke med?

Hvis du vil holde festen centralt og ligetil, så kan vores lokaler være de rette for jer. Her er plads til 70 kuverter.

Vælg mellem:

  • Restauranten med plads til 70 kuverter
  • Vores 1. sal med plads til 25 kuverter

Et meget fleksibelt menukort
Menukortet for selskaber kan ses ved at klikke på knappen herunder. Men sådan behøver det ikke at foregå. Vi kan også skræddersy den menu, i ønsker jer.

Med tiden har vi lært en del om fest. Vi har efterhånden holdt rigtig mange. I mange år har vi været helt booket op. Denne erfaring ser vi som noget helt særligt, for det sikrer jer og gæsterne en ekstra god aften. Både tjenere og kokke vil arbejde hårdt for at give jer den aften i alle drømmer om. Vi har prøvet det før, og kan helt sikkert gør det igen.

Mad “ud af huset”:
Kontakt os for et tilbud. odense@kongvolmer.com

Tag kontakt
Du skal tage fat i restauranten, hvis du tænker at holde fest. Fang os ved at skrive en mail på: odense@kongvolmer.com eller på tlf.

66 14 11 28.

Vi er overbevidste om, at vi kan finde en løsning.

Julefrokost 2022

Hvis det skal være centralt
Hos Kong Volmer elsker vi julefrokoster. Heldigt for det, holder vi mange af dem i løbet af november og december. Vi synes, at det er en god måde at samle sig på. De mange (alt for mange) snaps hjælper kun på det.

Kong Volmer ligger i Brandts Passage, der er kendt for at samle og forene Odense. I den ene ende har du gågaden, i den anden ende den store, mageløse Brandts bygning.

Når julefrokosten lakker mod sin ende, vil i have byen for jeres fødderne.

Med tiden har vi lært en del om julefrokoster. Vi har efterhånden holdt rigtig mange. I mange år har vi været helt booket op. Denne erfaring ser vi som noget helt særligt, for det sikrer jer og gæsterne en ekstra god aften. Både tjenere og kokke vil arbejde hårdt for at give jer den aften i alle drømmer om. Vi har prøvet det før, og kan helt sikkert gør det igen.

  • Op til 70 kuverter
  • Vores 1. sal med plads til 25 kuverter

Mad “ud af huset”

Kontakt os for et tilbud Odense@kongvolmer.com

Tag kontakt
Du skal tage fat i restauranten, hvis du tænker at holde julefrokost. Fang os ved at skrive en mail på: Odense@kongvolmer.com eller på tlf. 66 14 11 28.

Vi er overbevidste om, at vi kan finde en løsning.

Regler

Endeligt og bindende antal kuverter skal oplyses senest 10 dage før arrangementets afholdelse.

Aftenarrangementer har en tidsramme på 6 timer, herefter beregnes kr. 500,- pr. efterfølgende påbegyndt time – aftenarrangementer slutter dog altid senest kl. 02.00 og sidste udskænkning er altid 15 min. før sluttidspunkt.

Priserne er inkl. Moms, lokaleleje, isvand, opstilling & børn under 12 år er halv pris på menuen. Priserne er baseret på minimum 20 betalende kuverter

Betaling – Selskaber:
Ved selskaber opkræves et reservationsgebyr på kr. 2.500,-, dette tilbagebetales ikke såfremt gæsten skulle aflyse arrangementet. Restbeløbet betales ved arrangementets ophør (kontant eller Dankort).

Afbestilling – Selskaber:
Afbestilling skal altid ske skriftligt til restauranten – følgende regler er i så fald gældende:

  • 4 uger før arrangementsdato, opkræves 50% af det aftalte arrangements pris iht fremsendte ordrebekræftelse.
  • 2 uger før arrangementsdato, opkræves 75% af det aftalte arrangements pris iht fremsendte ordrebekræftelse.
  • 1 uge før arrangementsdato, opkræves 100% af det aftalte arrangements pris iht fremsendte ordrebekræftelse.