Selskab/arrangement

Selskabslokaler i hjertet af Odense

Få styr på omgivelserne til din fest
Rammerne er sat. Begivenheden mangler kun din kærlige hånd. For du ved vel allerede, hvad du vil have? Billedet, du har oppe i hovedet, kan blive til virkelighed. Og vi vil gerne hjælpe dig.

Centralt i Odense, inde i Brandts Passage, ligger vores restaurant. Den har de perfekte rammer for du og dit selskab. Vi er en frokostrestaurant, men om aftenen åbner vi op for fest og selskaber. Restauranten kan du derfor få helt for dig selv. I nogle tilfælde åbner vi også dørene til vores selskabslokale på 1. sal, så i får jeres helt egen sal.

Det giver dig 2 muligheder:

  • Eget selskabslokale på 1. sal med op til 25 kuverter
  • Eller lej hele restauranten med op til 70 kuverter

Menuen

Det er ikke kun smørrebrød, der står på menuen. Vi kan så meget andet. Og vi kan være så fleksible, som du ønsker. Ud over vores faste menukort, kan vi tilberede al den mad, du ønsker. Vores kokke er ikke begrænset, og det skal din aften heller ikke være.

Og lad os slå fast:

  • Dine gæster vil ikke gå sultne herfra.
  • Vi har en rigeligt til ganen – ingen vil gå tørstige herfra.

Det går stærkt
Med tiden er vi blevet et meget populært selskabslokale i Odense. Det er vi mægtig glade for. Vi får en chance for at vise, at Kong Volmer kan andet end smørrebrød.

Folk vælger vores lokaler, fordi det ligger så dejligt centralt. Omkring dig vil du have alt det, Odense har at byde på.

Få et uforpligtende tilbud
Det skader ikke at spørge. Fortæl os, hvordan du ønsker aftenen skal forløbe. Hvor mange i kommer og hvilke retter vi skal diske op med.

Lad os tage den derfra. Kontakt os enten på tlf. 66 14 11 28 eller odense@kongvolmer.com.